Ugrabite do 35-55% OFF Rasprodaja opremeIP OpremaTurboHD * Ograniceno vrijeme.

Servisni popis nekih uobičajenih kodova pogrešaka koje možete susresti prilikom servisa HikVision opreme.

Servisni popis nekih uobičajenih kodova pogrešaka koje možete susresti prilikom servisa HikVision opreme.

Hik-Connect aplikacija je vrlo korisna alatka koja omogućava udaljeni pristup i upravljanje vašim Hikvision sigurnosnim sustavom putem mobilnog uređaja. Međutim, kao i svaka aplikacija, ponekad se mogu pojaviti određene pogreške ili kodovi pogrešaka koji mogu utjecati na njen rad. Evo popisa nekih uobičajenih kodova pogrešaka koje možete susresti prilikom korištenja Hik-Connect aplikacije:

    Kod pogreške 10001: Ova pogreška obično ukazuje na to da uređaj nije registriran ili da ne može uspostaviti vezu s Hik-Connect poslužiteljem. Provjerite je li uređaj ispravno registriran i pokušajte ponovno uspostaviti vezu s mrežom.

    Kod pogreške 10002: Ovaj kod pogreške može se pojaviti kada je unesen pogrešan Hik-Connect ID ili lozinka prilikom prijave na aplikaciju. Provjerite svoje podatke za prijavu i pokušajte ponovno.

    Kod pogreške 10003: Ako se suočite s ovom pogreškom, to obično znači da je vaš uređaj offline ili da je izgubio vezu s internetom. Provjerite mrežnu vezu i osigurajte da je uređaj povezan na internet.

    Kod pogreške 10004: Ova pogreška može ukazivati na to da je Hik-Connect poslužitelj trenutno nedostupan ili ima problema. Pokušajte ponovno kasnije kada poslužitelj bude dostupan.

    Kod pogreške 10005: Ako vidite ovu pogrešku, moguće je da je Hik-Connect račun suspendiran ili da je pristup aplikaciji privremeno ograničen. Kontaktirajte podršku kako biste riješili ovaj problem.

    Kod pogreške 10006: Ova pogreška može se pojaviti ako je uređaj registriran na drugi Hik-Connect račun. Provjerite jesu li podaci za prijavu ispravni i da uređaj nije povezan s drugim računom.

    Kod pogreške 10007: Ovaj kod pogreške može ukazivati na to da je lozinka uređaja promijenjena, a Hik-Connect nije ažuriran s novom lozinkom. Ažurirajte lozinku i provjerite da li je sinkronizirana s Hik-Connect računom.

    Kod pogreške 10008: Ako se suočite s ovom pogreškom, može značiti da je uređaj blokiran ili ograničen za pristup Hik-Connect aplikaciji. Obratite se administrativnom korisniku ili podršci za daljnje informacije.

    Kod pogreške 10009: Ova pogreška obično ukazuje na to da je uređaj izvan mreže ili ne uspijeva komunicirati s Hik-Connect poslužiteljem. Provjerite mrežne postavke uređaja i pokušajte ponovno.

    Kod pogreške 10010: Ovaj kod pogreške može se pojaviti kada je Hik-Connect račun suspendiran zbog prekoračenja limita neuspjelih prijava. Kontaktirajte podršku za otključavanje računa.

Važno je napomenuti da su ovo samo neki od uobičajenih kodova pogrešaka i da svaka pogreška može imati specifične uzroke i rješenja. Ako naiđete na bilo koju pogrešku prilikom korištenja Hik-Connect aplikacije, preporučuje se konzultirati korisničku podršku Hikvisiona kako biste dobili pravilno rješenje za vašu situaciju.

Osnovne metode rješavanja problema temeljem kodova pogrešaka:

    Kod pogreške 240401: Tehnička podrška treba zabilježiti mrežni paket radi analize problema temeljem specifičnih okolnosti.
    Kod pogreške 240410: To znači da je prekoračen maksimalan broj povezanih uređaja. Analizirajte okolnosti prikaza uživo uređaja kako biste provjerili prekoračuje li maksimalan broj povezanih uređaja. Pokušajte ponovno pokrenuti uređaj.
    Kod pogreške 240402: To znači da video datoteka ne postoji. Prvo provjerite je li vrijeme koje je zatraženo s klijentske strane ispravno (je li vrijeme navedeno u URL-u ispravno); drugo, provjerite je li uređaj snimio video tijekom tog vremenskog razdoblja.
    Kod pogreške 240403: To znači da je operativni kod ili ključ za signalizaciju neispravan. Ovaj problem može biti uzrokovan nepodudarnošću između klijentske strane i pozadinskih informacija ili između uređaja i pozadinskih informacija. Prvo ponovno pokrenite uređaj kako biste ga ponovno registrirali na platformi. Zatim osvježite informacije s klijentske strane.
    Kod pogreške 240405: To znači da se uređaj ne odaziva na signalizaciju toka. Prvo provjerite mrežne okolnosti uređaja (najbolje je provesti usporedno testiranje). Zatim pokušajte ponovno pokrenuti uređaj.
    Kodovi pogreške 245406, 245411, 245412 i 245413: Svi oni znače da je izgubljena učinkovitost dobivanja vjerodajnica toka. Tehnička podrška može osvježiti informacije s klijentske strane ili ponovno učitati račun. Ako se dogodi veliki broj neuspjeha provjere autentičnosti, prijavite to odjelu za istraživanje i razvoj (R&D).
    Kod pogreške 245407: To znači da je format zahtjeva s klijentske strane neispravan. Zabilježite informacije URL-a kako biste zadržali situaciju te ih prijavite odgovornoj osobi s klijentske strane.
    Kodovi pogreške 245415, 245451 i 245456: Svi su povezani s povezivanjem uređaja, nema povezanih kamera ili način toka nije podržan od strane aplikacije. Provjerite situaciju povezivanja kanala uređaja NVR-a ili DVR-a. Ako je povezivanje uređaja normalno, prijavite to odjelu za istraživanje i razvoj (R&D).
    Kod pogreške 245452: To znači da se uređaj ne može povezati s medijskim tokom zbog problema s mrežom uređaja većinu vremena. Prvo provjerite mrežno stanje uređaja (najbolje je provesti usporedno testiranje). Zatim provjerite međusobnu komunikaciju između uređaja i platforme (postoji li situacija s različitim davateljima internetskih usluga ili ne). Ako se dogodi veliki broj ovih problema, prijavite to odjelu za istraživanje i razvoj (R&D).
    Kod pogreške 245453: To znači da je "cas" adresa koju je ponudio klijentska strana neispravna. Ako se dogodi veliki broj ovih problema, prijavite to odjelu za istraživanje i razvoj (R&D). Ako je to pojedinačni slučaj, može biti uzrokovano iznimkom analize imena domene s klijentske strane, pokušajte ponovno učitati klijentski softver.
    Kod pogreške 245455: To znači da se uređaj ne može povezati s medijskim tokom. Prvo provjerite mrežno stanje uređaja (najbolje je provesti usporedno testiranje). Zatim provjerite međusobnu komunikaciju između uređaja i platforme (postoji li situacija s različitim davateljima internetskih usluga ili ne). Ako se dogodi veliki broj ovih problema, prijavite to odjelu za istraživanje i razvoj (R&D).
    Kodovi pogreške 99991/99993: To znači da je mreža između telefona i poslužitelja iznimna, molimo promijenite drugu mrežu ili pokušajte kasnije.
    Kod pogreške 361003: Povezivanje između uređaja i TTS (dvostrani audio poslužitelj) je iznimno. Zabilježite model uređaja i firmver, ovo se obično događa zbog neslaganja između načina rada dvosmjernog zvuka za uređaj i Hik-Connect aplikacije.
    Kod pogreške 102010: Ovaj kod pogreške se pojavljuje prilikom dodavanja uređaja na stari Hik-Connect račun i neuspjeha. To znači da je HC račun podračun koji je definiran u prethodnoj verziji, ali nema takve definicije u novom Hik-Connect računu. To će biti ispravljeno od strane platforme.

 

Servisne greske 2

Servisne greske 1

Mile Brkanovic

Urednik

Related Products