Ugrabite do 35-55% OFF Rasprodaja opremeIP OpremaTurboHD * Ograniceno vrijeme.

HikVision-Hrvatska DODATNA OPREMA ALATI

Filter
Postavite obrnuto od abecednog

4 proizvoda

po stranici
Pogledajte kao Lista Mreža
 1. -13%
  HikVision-Hrvatska DODATNA OPREMA ALATI TRAGAČ KABLOVA
  Rating:
  0%

  TRAGAČ KABLOVA

  Kategorija: Alati

  Proizvođač:

  TRAGAČ KABLOVA je alat koji je od izuzetne koristi u svakodnevnom radu. Ovaj alat je namijenjen za pronalaženje kablova koji su skriveni u zidovima ili podovima. TRAGAČ KABLOVA je izrađen od kvalitetnih materijala što ga čini izdržljivim i pouzdanim. Ovaj alat je jednostavan za korištenje i omogućava brzo pronalaženje kablova bez oštećenja zidova ili podova.

  TRAGAČ KABLOVA je neophodan alat za svakog električara ili majstora koji se bavi postavljanjem kablova u zidove ili podove. Ovaj alat će vam uštedjeti vrijeme i novac, jer ćete moći brzo i lako pronaći kablove bez oštećenja zidova ili podova. TRAGAČ KABLOVA je lak za nošenje i može se koristiti u različitim uvjetima rada.

  Ako želite olakšati svoj posao i uštedjeti vrijeme, nabavite TRAGAČ KABLOVA danas!

  Saznajte više
  Normalna cijena 94,64 EUR Posebna cijena 82,34 EUR
 2. -13%
  HikVision-Hrvatska DODATNA OPREMA ALATI VDSL TESTER
  Rating:
  0%
  Napomena: Ovaj proizvod trenutno nije dostupan. Molimo vas da provjerite kasnije ili kontaktirate proizvođača za više informacija.

  VDSL TESTER

  VDSL Tester je alat koji se koristi za testiranje i održavanje VDSL mreža. Ovaj alat je posebno dizajniran za tehničare koji rade na VDSL mrežama kako bi im pomogao u otkrivanju i rješavanju problema u mreži. VDSL Tester može testirati brzinu prijenosa podataka, kvalitetu signala, provjeriti da li postoji buka u mreži i mnoge druge parametre koji su važni za održavanje VDSL mreže. Ovaj alat je jednostavan za korištenje i dolazi s jasnim uputama koje će vam pomoći da brzo i lako provjerite stanje vaše VDSL mreže.

  VDSL Tester je neophodan alat za sve tehničare koji rade na održavanju VDSL mreža, bez obzira na to da li ste početnik ili iskusni stručnjak. Uz pomoć ovog alata možete brzo i lako provjeriti stanje vaše VDSL mreže i riješiti sve probleme koji se pojave. VDSL Tester je izuzetno pouzdan i precizan, što ga čini idealnim alatom za svakog tehničara koji želi da održava visok nivo kvalitete svoje VDSL mreže.

  Ako tražite kvalitetan alat za održavanje vaše VDSL mreže, VDSL Tester je pravi izbor za vas. Ovaj alat je jednostavan za korištenje, pouzdan i precizan, što ga čini idealnim alatom za sve tehničare koji rade na održavanju VDSL mreža. Naručite svoj VDSL Tester danas i osigurajte visok nivo kvalitete vaše VDSL mreže.

  Saznajte više
  Normalna cijena 1.054,61 EUR Posebna cijena 917,51 EUR
 3. -13%
  HikVision-Hrvatska DODATNA OPREMA ALATI KRIMP KLJEŠTA
  Rating:
  0%

  KRIMP KLJEŠTA

  alat

  ALAT ZA KRIMPANJE

  Za krimpanje F, N, BNC, TNC, UHF, ST, SC, SMA konektora i RG6, RG59, RG174 kablova.

  Saznajte više
  Normalna cijena 71,31 EUR Posebna cijena 62,04 EUR
 4. -13%
  HikVision-Hrvatska DODATNA OPREMA ALATI KLJEŠTA ZA MIKROUTIKAČE RJ11,RJ12,RJ45
  Rating:
  0%
  Opis proizvoda: KLJEŠTA ZA MIKROUTIKAČE RJ11,RJ12,RJ45 su izvrsni alati za rad s mikroutikačima. Ova klješta omogućuju vam da lako i precizno radite s RJ11, RJ12 i RJ45 konektorima. S ovim klještima, možete brzo i jednostavno povezati žice u vašem mikroutikaču na pravi način. Bez obzira na to jeste li profesionalni tehničar ili početnik u ovom području, KLJEŠTA ZA MIKROUTIKAČE RJ11,RJ12,RJ45 su neophodan alat za vašu radionicu. Ova klješta su izrađena od visokokvalitetnih materijala, što ih čini izdržljivima i dugotrajnima. Njihov ergonomski dizajn omogućuje vam udoban i siguran rad, čak i kada radite na teško dostupnim mjestima. KLJEŠTA ZA MIKROUTIKAČE RJ11,RJ12,RJ45 su idealna alatka za sve koji se bave elektronikom, računalima i telekomunikacijama. Uz ovaj alat, možete biti sigurni da ćete imati profesionalne rezultate svaki put. Saznajte više
  Normalna cijena 30,56 EUR Posebna cijena 26,59 EUR
Filter
Postavite obrnuto od abecednog

4 proizvoda

po stranici
Pogledajte kao Lista Mreža