Ugrabite do 35-55% OFF Rasprodaja opremeIP OpremaTurboHD * Ograniceno vrijeme.

Kratke korisničke upute za HIKVISION snimače putem internet preglednika

**Pristup korisničkom sučelju putem web preglednika**

Za pristup korisničkom sučelju putem web preglednika, ključno je poznavanje IP adrese vašeg uređaja. Unesite IP adresu u adresnu traku preglednika, a zatim će se otvoriti prozor za prijavu gdje unosite svoje korisničke podatke.



Nakon uspješne prijave, otvorit će se glavno sučelje s opcijama: "Uživo", "Pregledavanje snimljenog", "Pregled slika" i "Postavke uređaja".

**Uživo**

Za praćenje trenutačne snimke određene kamere, odaberite željeno područje na ekranu i kliknite na ikonu kamere pored odabranog naziva (npr. Camera 01). Za svaku dodatnu kameru ponovite postupak. Bitno je odabrati pravo područje kako ne biste imali istovremeni prikaz dviju različitih kamera.

**Prikaz više kamera**

Ovisno o modelu vašeg snimača, možete odabrati prikaz više kamera istovremeno ili fokusirati na jednu kameru. Alati za odabir broja kamera nalaze se u donjem lijevom kutu ekrana.

**Pregled snimljenog materijala**

Za pregled snimljenog materijala, odaberite kameru čiju snimku želite pregledati, zatim datum i vrijeme snimanja. Nakon odabira, kliknite na gumb "Play" na dnu ekrana.

**Preuzimanje snimaka**

Ako želite preuzeti određenu snimku, u donjem desnom kutu pritisnite odgovarajući gumb. U novootvorenom prozoru, odaberite kameru, početno i završno vrijeme snimke. Nakon što pritisnete "Pretraži", prikazat će se dostupne snimke. Označite željenu snimku i kliknite "Preuzimanje". Snimka će biti spremljena u mapi "Preuzimanja" na vašem računalu.

Mile Brkanovic

Urednik

Related Products