Ugrabite do 35-55% OFF Rasprodaja opremeIP OpremaTurboHD * Ograniceno vrijeme.

iVMS-4200 - Sve što trebate znati o univerzalnom alatu za upravljanje Hikvision uređajima

Kada govorimo o sigurnosnim sustavima i video nadzoru, upravljanje i konfiguracija uređaja može biti izazov, posebno kada se koriste različiti uređaji različitih specifikacija. Upravo iz tog razloga, Hikvision, jedan od vodećih proizvođača sigurnosnih sustava, razvio je iVMS-4200 - seriju softverskih alata dizajniranih da olakšaju ovaj proces.

Što je iVMS-4200?

iVMS-4200 je softverski paket koji omogućuje korisnicima da konfiguriraju i upravljaju svim Hikvision uređajima na jednostavan i intuitivan način. Bez obzira koristite li DVR, NVR, IP kamere, IPD, DVS, alarmne uređaje, kontrolu pristupa ili uređaje za pohranu, iVMS-4200 je vaš centralni hub za sve.

Ključne značajke iVMS-4200 :

  1. Pregled uživo: Omogućuje korisnicima da u stvarnom vremenu prate što se događa na njihovim kamerama i drugim uređajima.
  2. Reprodukcija: Ako ste propustili nešto važno, možete jednostavno pregledati snimke iz prošlosti.
  3. Konfiguracija uređaja: Prilagodite postavke svog uređaja prema svojim potrebama, bilo da se radi o kvaliteti slike, alarmima ili drugim parametrima.
  4. Integracija s različitim uređajima: Bez obzira na to koristite li kamere, alarme ili kontrolu pristupa, sve možete upravljati s jednog mjesta.

Kako koristiti iVMS-4200 ?

  1. Instalacija: Prvo što trebate učiniti je preuzeti i instalirati iVMS-4200 softver na svoje računalo ili mobilni uređaj.
  2. Dodavanje uređaja: Nakon instalacije, otvorite softver i dodajte svoje Hikvision uređaje. To možete učiniti unosom IP adrese, korisničkog imena i lozinke svakog uređaja.
  3. Konfiguracija: Jednom kada su svi uređaji dodani, možete pristupiti postavkama svakog uređaja i prilagoditi ih prema svojim potrebama.
  4. Pregled i upravljanje: Na glavnom sučelju možete odabrati želite li pregledavati uživo, pregledavati snimljene snimke ili mijenjati postavke uređaja.

Pocetni ekran

Pregled uzivo:

Pregledavanje snimke:

Udaljena konfiguracija:

Zaključak:

iVMS-4200 je moćan i fleksibilan alat koji svakom vlasniku Hikvision uređaja pruža potpunu kontrolu nad svojim sigurnosnim sustavom. Bilo da ste tehnički potkovan ili potpuni početnik, s iVMS-4200 možete lako i brzo upravljati svojim uređajima i osigurati da vaša imovina i voljeni budu sigurni.

Softver besplatno možete preuzeti na linku i jos mnogo toga.

Mile Brkanovic

Urednik