Ugrabite do 35-55% OFF Rasprodaja opremeIP OpremaTurboHD * Ograniceno vrijeme.

Pametni EZVIZ CS-RS2 Robot Usisivač & Kombinirani Mop

Pametni EZVIZ CS-RS2 Robot Usisivač & Kombinirani Mop

U svijetu kućne tehnologije, EZVIZ je ime koje se često povezuje s inovacijama u kućnoj sigurnosti. Međutim, ovaj put, kompanija je odlučila zakoračiti u svijet kućnog čišćenja s predstavljanjem svog prvog robotskog usisivača - EZVIZ RS2 Robot Vacuum & Mop Combo.

Inovacija nagrađena prestižom Nije prošlo dugo otkako je EZVIZ lansirao RS2, a već je osvojio njemačku nagradu za inovacije 2023. u kategoriji Smart Home. Ova nagrada nije samo priznanje dizajnu, već i funkcionalnosti i učinkovitosti uređaja.

Tri u jednom - metenje, usisavanje i brisanje RS2 nije samo običan robotski usisivač. Ovaj uređaj mete, usisava i čisti, pružajući dubinsko čišćenje tvrdih podova i tepiha s minimalnim ljudskim naporom. S brojnim inovativnim tehnologijama, RS2 automatizira gotovo sve aspekte čišćenja, od pričvršćivanja i odvajanja krpe do punjenja baterije.

Inteligencija u svakom pokretu Jedna od najistaknutijih značajki RS2 je njegova sposobnost da samostalno mapira prostorije i efikasno kreira programe čišćenja. Uz integraciju D-ToF LiDAR-a, 3D strukturiranog lasera i RGB kamere, RS2 može precizno izbjeći prepreke i automatski generirati rute čišćenja za različite podove.

Više od usisivača - vaša kućna patrola Osim što je izvanredan u čišćenju, RS2 također služi kao dodatni par očiju unutar vašeg doma. Ugrađena 3K kamera omogućava korisnicima da prate događaje u realnom vremenu, prepoznajući ljudske figure i kućne ljubimce.

Zaključak EZVIZ RS2 Robot Vacuum & Mop Combo nije samo još jedan robotski usisivač na tržištu. To je kombinacija inovacije, funkcionalnosti i inteligencije. Ako tražite uređaj koji će vam olakšati svakodnevno čišćenje i pružiti dodatni osjećaj sigurnosti unutar vašeg doma, RS2 je pravi izbor za vas.

Možete ga kupiti kod nas!

 

Mile Brkanovic

Urednik

Related Products