Ugrabite do 35-55% OFF Rasprodaja opremeIP OpremaTurboHD * Ograniceno vrijeme.

Hikvision dvožilni modularni portafoni

Hikvision dvožilni modularni portafoni

Hikvision, kao vodeći svjetski proizvođač sigurnosnih rješenja, uvodi inovativnu tehnologiju dvožilne modularne IP portafonije. Ovaj novitet se ističe zbog svoje sposobnosti da se prilagodi lokacijama s postojećom infrastrukturom koja se sastoji od samo dvije žice, čineći ga idealnim za nadogradnju starijih sustava.

Prednosti Hikvisionove dvožilne modularne IP portafonije:

  1. Skalabilnost: Za razliku od konkurentske ponude, Hikvisionova dvožilna tehnologija može podržavati objekte s do impresivnih 500 unutarnjih jedinica.
  2. Retro kompatibilnost: Ovaj sustav se može lako integrirati s prethodnim verzijama portafonskih uređaja.
  3. Lokalizacija: Pruža podršku za hrvatski jezik, što omogućuje intuitivnu i jednostavnu uporabu.

Pojmovi objašnjeni:

  • Dvožilni: Odnosi se na tehnologiju koja omogućuje napajanje i prenos podataka putem samo dvije žice.
  • Modularni: Sustav se bazira na individualnim modulima, omogućujući prilagođavanje prema specifičnim potrebama korisnika. Na primjer, DS-KD-M modul je predviđen za kontrolu pristupa karticama.
  • IP: Svaka unutarnja i vanjska jedinica dolazi s jedinstvenom IP adresom, što omogućuje jednostavnu konfiguraciju i povezivanje.

Primjer postavke: Zamišljena postavka uključuje tri unutarnje jedinice povezane s distributerom, koji potom komunicira s vanjskom jedinicom. Ovaj sustav također omogućuje upravljanje bravom putem unutarnjih jedinica ili mobilne aplikacije.

Sastavnice sustava:

  • DS-KD8003-IME2: Vrhunska vanjska jedinica s kvalitetnom kamerom, podrškom za mnoge komunikacijske protokole i izdržljivošću u raznim vremenskim uvjetima.

  • DS-KH6320-WTE2: Intuitivna unutarnja jedinica s dodirnim ekranom, koja omogućuje povezivanje s Hik-Connect platformom.

  • DS-KAD706: Centralni distributer/napajač za sve unutarnje i vanjske jedinice.

  • Moduli: Različiti moduli omogućuju prilagođavanje vanjske jedinice prema specifičnim potrebama korisnika.

  • DS-KAW60-2N: Ispravljač za napajanje.

Postupak konfiguracije:

Nakon uspješnog spajanja, uređaji se automatski uključuju. Po prvoj inicijalizaciji, unutarnja jedinica vodi korisnika kroz postupak konfiguracije. Za dodatnu pomoć i podršku, Hikvision nudi detaljne instalacijske upute dostupne online.

Uzimajući sve u obzir, Hikvision s ovim modularnim portafonom postavlja novi standard u industriji, kombinirajući praktičnost, fleksibilnost i tehnološku naprednost.

Mile Brkanovic

Urednik

Related Products