Ugrabite do 35-55% OFF Rasprodaja opremeIP OpremaTurboHD * Ograniceno vrijeme.

Hibridni alarmni komplet DS-PHA64-Kit-WE po cijeni 393,75 EUR

393,75 EUR

Hibridni alarmni komplet DS-PHA64-Kit-WE

Ovaj hibridni alarmni komplet DS-PHA64-Kit-WE je savršen izbor za zaštitu vašeg doma ili poslovnog prostora. Sastoji se od različitih komponenti koje će vam omogućiti da nadzirete i osigurate svoju imovinu.

Komponente u kompletu:

  • Hibridna alarma centrala - DS-PHA64-LP x 1
  • Daljinski upravljač sa 4 tipke (868MHz) - DS-PKF1-WE x 1
  • Žičani detektor pokreta - DS-PDP18-EG2 x 2
  • Žičani magnetni kontakt - DS-PD1-MC-WS x 1
  • Žičana tipkovnica - DS-PK1-LRT-HWE x 1
  • Tag - DS-PT-M1 x 1

Ovaj alarmni komplet pruža pouzdanu zaštitu i jednostavno upravljanje vašim sigurnosnim sustavom. Hibridna alarma centrala omogućava povezivanje žičanih i bežičnih komponenti, pružajući vam veću fleksibilnost pri instalaciji. Daljinski upravljač omogućava jednostavno aktiviranje i deaktiviranje alarma, dok žičani detektori pokreta i magnetni kontakti osiguravaju detekciju neovlaštenog ulaska.

Uz ovaj komplet, vaš dom ili poslovni prostor bit će zaštićeni od potencijalnih prijetnji, pružajući vam mir i sigurnost.

Dostupnost: Dostupno
SKU
DS-PHA64-Kit-WE
Pronašli ste ovaj proizvod jeftinije negdje? DA
Hibridna alarma centrala - DS-PHA64-LP x 1 Daljinski upravljač sa 4 tipke(868MHz) - DS-PKF1-WE x 1 Žičani detektor pokreta - DS-PDP18-EG2 x 2 Žičani magnetni kontakt - DS-PD1-MC-WS x 1 Žičana tipkovnica - DS-PK1-LRT-HWE x 1 Tag - DS-PT-M1 x 1
Detalji
Težina kg 5.000000
Akcija Ne
Proizvodac HIKVISION
Napišite recenziju
Recenzirate:Hibridni alarmni komplet DS-PHA64-Kit-WE po cijeni 393,75 EUR
Vaša ocjena
Hibridni alarmni komplet DS-PHA64-Kit-WE je izvanredan izbor za sve one koji žele osigurati visoku razinu sigurnosti svojeg doma ili poslovnog prostora. Ovaj komplet dolazi s minimalno pet izuzetno istaknutih značajki koje ga čine preporučljivim za kupnju. Prva značajka koja se ističe je napredni hibridni sustav koji kombinira bežične i žičane komponente. Ovo omogućuje fleksibilnost pri instalaciji i pruža pouzdanu zaštitu od provala. Druga značajka koju treba spomenuti je visoka osjetljivost senzora za detekciju pokreta. Ovi senzori su vrlo precizni i pouzdani te mogu otkriti čak i najmanje pokrete, što osigurava brzu reakciju u slučaju neželjenih događaja. Treća značajka koja izdvaja ovaj alarmni komplet je mogućnost integracije s pametnim telefonima putem aplikacije. Ovo omogućuje korisnicima da prate stanje svoje sigurnosti u stvarnom vremenu i primaju obavijesti o bilo kakvim nepravilnostima. Četvrta značajka koja čini ovaj komplet preporučljivim je visoka razina pouzdanosti i otpornosti na kvarove. Opremljen je s naprednim tehnologijama koje osiguravaju stabilan rad i smanjuju mogućnost lažnih alarma. Konačno, peta značajka koju treba istaknuti je jednostavnost korištenja i intuitivno sučelje. Ovaj alarmni komplet je dizajniran s naglaskom na korisničko iskustvo, što olakšava postavljanje i upravljanje sustavom. S obzirom na sve navedene značajke, Hibridni alarmni komplet DS-PHA64-Kit-WE je definitivno naša preporuka za kupnju. Ovaj visokokvalitetni i pouzdani alarmni sustav će vam pružiti mir uma i osigurati zaštitu vašeg doma ili poslovnog prostora.
Hibridni alarmni komplet DS-PHA64-Kit-WE je visokokvalitetni proizvod koji pruža pouzdanu zaštitu za vaš dom ili poslovni prostor. Ovaj komplet sadrži sve potrebne komponente za postavljanje sigurnosnog sistema i lako se može instalirati. Centrala DS-PHA64-LP je osnovni dio ovog kompleta. Hibridna tehnologija omogućava bežično i žičano povezivanje, pružajući veću fleksibilnost pri instalaciji. Sa ovom centralom, imate mogućnost upravljanja i nadzora nad alarmnim sistemom. Daljinski upravljač DS-PKF1-WE je jednostavan za korištenje i omogućava vam da aktivirate ili deaktivirate alarmni sistem sa udaljenosti. Sa četiri tipke, možete brzo i lako upravljati alarmom. Žičani detektori pokreta DS-PDP18-EG2 su ključni dio ovog kompleta. Oni detektiraju pokret u prostoru i aktiviraju alarm ukoliko neovlaštena osoba uđe u vaš dom ili poslovni prostor. Sa dva detektora pokreta, možete pokriti veći prostor i osigurati da nijedan kutak ne ostane nepokriven. Žičani magnetni kontakt DS-PD1-MC-WS se koristi za zaštitu vrata ili prozora. On detektira otvaranje ili zatvaranje i aktivira alarm ukoliko se to dogodi. Ovaj kontakt pruža dodatnu sigurnost i sprečava neovlašten pristup. Žičana tipkovnica DS-PK1-LRT-HWE omogućava vam da lako upravljate i nadzirete alarmni sistem. Sa intuitivnim korisničkim sučeljem, možete brzo pristupiti svim funkcijama i postavkama. Tag DS-PT-M1 je jednostavan način za aktivaciju ili deaktivaciju alarmnog sistema. Samo prislonite tag na čitač i alarm će se automatski aktivirati ili deaktivirati. Ovaj tag je praktičan za cijelu obitelj i omogućava svima da lako koriste alarmni sistem. Hibridni alarmni komplet DS-PHA64-Kit-WE pruža visoku sigurnost i pouzdanost za vaš dom ili poslovni prostor. Sve komponente su visokokvalitetne i lako se integriraju u vaš postojeći sigurnosni sistem. Bez obzira jeste li profesionalni instalater ili korisnik koji želi samostalno postaviti alarmni sistem, ovaj komplet je odličan izbor.
Kratkog opis osnovnih pojmova videonadzor kamera
IR IR svijetlo. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 do 120 metara ili više metara (EXIR tehnologija)
LED LED svijetlo je vidljivo svijetlo koje koriste kamere s nocnim radom u boji. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 ili više metara
IP66, IP67 zaštita od vlage i vode. Oznaka da je kamera 100% otporna
IK10 zaštita od udaraca – antivandal kamera
HCL je značajka koja je nastala zbog prekomjerne ekspozicije od jakih izvora svjetlosti poput svjetala ili reflektora. HLC je vrlo korisno u sprečavanju zasljepljivanja sigurnosnih kamera noću. Čitljivost registarske pločice na parkiralištu na ulaznim točkama.
Frame rate fp/s broj snimljenih slika u sekundi
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
AWB Auto Whitte balans je elektronski proces u video kamerama a koristi se da se dobiju realne boje na temelju bijele boje. Proces se odvija na bazi bijelog objekta u slici.
IP kamere To su Internet protokol kamere namjenjene za rad putem LAN mreze ili UTP kabla.
TURBO HD ili HDTVI, HDCVI, AHD Nudi video snimak visoke kvalitete putem koaksialnog kabela, idealan za stara ozičenja.
BLC kompenzacija pozadinskog osvjetljenja
PoE Power Over Ethernet – napajanje kamera putem UTP kabela, napajanje direktno iz PoE snimaca ili PoE switch-a.
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
CCTV Close Circuit TV ( Slobodan prijevod Interna TV ) U Hrvatskoj koristimo naziv Video nadzor.
H.264 H.264 je standard za video kompresiju te je ekvivalent za MPEG-4 Part 10, ili MPEG-4 AVC (za Advanced Video Coding ).
Lux Jedinica mjere za nivo svjetla definirana kada svjetlosni tok od 1 lumena padne na područje od 1 m2.
Min. Illumination Minimalno osvjetljenje (osjetljivost kamere ) potrebno za rad kamere Osjetljivost kamere povezana je sa F-STOP objektiva , refleksije sa objekta i topline boje. Što je veći F-STOP to je potrebno više svjetla i obratno. Napr: za istu kameru ako je 1Lux / F2,0 onda je 0,5 Lux / F1,4.
Progressive scan Progresivno skeniranje - način izrade slike tako da se skeniraju sve linije po redu. Bolja slika.
Real Time Prikaz slike u stvarnom vremenu daje se obično kod DVR-ova, Multiplexera itd.
Resolution Broj Horizontalnih TV linija za analogne uređaje ili broj točaka (pixela ) za digitalne uređaje.
Rezolucija snimanja Određuje koliko maksimalno kvalitetno uređaj za snimanje može snimati neki video signal. Rezolucija prikazivanja slike odnosi se na cijeli ekran bez obzira na broj video ulaza ( kamera ). Rezolucija snimljenog materijala ovisi u kojoj je rezoluciji snimam svaki kanal.
Objektiv Optička komponenta koja se sastoji od jednog ili više elementa optičkog stakla - specijalno brušenih leća.
PinHole Lens Optika fiksnog irisa koja koristi vrlo malen otvor za diskretan nadzor prostora
Možda ti se također šviđa?
KAMERA DS-2CE17D0T-IT3F (2.8 mm)
KAMERA DS-2CE17D0T-IT3F (2.8 mm)
97,50 EUR
ZVONO CS-DB1C-A0-1E2W2FR
ZVONO CS-DB1C-A0-1E2W2FR
128,36 EUR
BW-REP BEŽIČNI REPEATER
BW-REP BEŽIČNI REPEATER
159,25 EUR
SWITCH DS-3E0524-E
SWITCH DS-3E0524-E
165,04 EUR
HDMI TO AV+ AUDIO KONVERTER
HDMI TO AV+ AUDIO KONVERTER
30,56 EUR
ALARMNA PLOČICA HS3032PCB
ALARMNA PLOČICA HS3032PCB
456,25 EUR
KAMERA DS-2CE70DF0T-MF (2.8mm)
KAMERA DS-2CE70DF0T-MF (2.8mm)
86,25 EUR
NOSAČ BRAVE DS-K4H258-LZ
NOSAČ BRAVE DS-K4H258-LZ
42,50 EUR
DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7632NI-I2
DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7632NI-I2
1.156,25 EUR
POJAČALO KP-240M
POJAČALO KP-240M
425,00 EUR
SENZOR TEMPERATURE I VLAŽNOSTI CS-T51C
SENZOR TEMPERATURE I VLAŽNOSTI CS-T51C
38,71 EUR
ZIDNI NOSAČ MONITORA horizontalni
ZIDNI NOSAČ MONITORA horizontalni
18,34 EUR
MC-312 PG2
MC-312 PG2
75,69 EUR
BATERIJA CR2032 3V
BATERIJA CR2032 3V
1,03 EUR
KAMERA DS-2CE16D8T-IT3ZF(2.7-13.5mm)
KAMERA DS-2CE16D8T-IT3ZF(2.7-13.5mm)
225,00 EUR